Заміну Hyundai Sonata представлять у 2010 році в Детройті
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Заміну Hyundai Sonata представлять у 2010 році в Детройт

18.07.2009

У четвер керівник американського підрозділу компанії Hyundai Джон Крафчик офіційно підтвердив намір автовиробника представити на моторшоу в Детройті, який пройде з 11 по 24 січня 2010 року, модель Sonata нового покоління. Про це повідомляє видання Inside Line.

Кажучи про наступника седана Hyundai Sonata, який називатиметься i40, Крафчик відзначив лише те, що автомобіль матиме "дуже сміливий" дизайн екстер'єру, який, як очікується, буде виконаний у стилістиці концепт-кара Genus, вперше представленого три роки тому на моторшоу в Женеві. За попередньою інформацією i40 отримає нову платформу і нову гамму двигунів з бензиновими чотирициліндровими агрегатами з безпосереднім уприскуванням пального, що розвивають від 115 до 140 кінських сил.

Продажі Hyundai i40 розпочнуться влітку наступного року, а ще через рік на ринок вийде гібридна модифікація з 228-силовою силовою установкою, що поєднує в собі 2,4-літровий бензиновий мотор і 30-кіловатний електродвигун, який отримуватиме енергію від літій-полімерних акумуляторів.

Шпигунська фотографія нової Hyundai Sonata

return_links(); ?>