Компанія Infiniti представила кабріолет G37 Convertible
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Компанія Infiniti представила кабріолет G37 Convertible

20.11.2008

G37 Convertible У середу на автосалоні в Лос-Анджелесі відбулася світова прем'єра купе-кабріолета Infiniti G37 Convertible з жорстким розкладним дахом. У технічному плані новинка майже не відрізняється від однойменного купе - вона оснащується 3,7 літровим бензиновим мотором V6 потужністю 325 кінських сил (проти 328 у купе) і семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Шестиступінчаста "механіка" пропонуватиметься як опція.

Купе-кабріолет G37 випускатиметься у двох базових версіях - "звичайній" і "спортивній". G37S Convertible матиме могутніші гальмівні механізми, переналаштовуюче рульове управління і підвіску, а також 19-дюймові колісні диски і шестиступінчасту механічну коробку передач.

Крім того, відкрита версія Infiniti G37 отримає спеціальну аудіосистему, яка може приглушувати зовнішні шуми при опущеному даху і налаштовувати звучання залежно від швидкості. Адаптивним механізмом забезпечений і клімат-контроль, який підлаштовується під навколишню температуру і автоматично змінює розподіл потоків повітря в салоні.

Нагадаємо, що перша партія з 199 машин буде продана через святковий каталог Bloomingdale's за декілька місяців до старту масових продажів.

G37 Convertible G37 Convertible

return_links(); ?>