Місяць: Березень 2020

В ОПУ розповіли, які регіони зібрали найбільше коштів на боротьбу з COVID-19

Найбільше коштів на боротьбу з коронавірусом акумулювали Дніпропетровська, Донецька, Львівська області та місто Київ. Про це повідомляє Офіс президента за результатами селекторної наради 31 березня.

СБУ зловила ексзаступника командувача ВМС ЗСУ на контактах з ФСБ

Військова контррозвідка Служби безпеки України виявила, що колишній заступник командувача ВМС ЗСУ підтримував контакти із колишніми співробітниками СБУ в Криму, які зрадили присязі. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У прем’єра Британії виявили коронавірус

У прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона виявили коронавірус. Про це повідомляє ВВС з посиланням на резиденцію прем’єр-міністра. “Тест прем’єр-міністра Бориса Джонсона дав позитивний результат на коронавірус”, сказано у повідомленні.

Думки росіян з приводу обнуління термінів Путіна розділилися порівну

Думки росіян щодо поправки до Конституції, яка обнуляє президентські терміни чинного глави держави Володимира Путіна, розділилися порівну. Такими є результати соцопитування “Левада-центру”.

Дружина Кожари взяла вбивство в їхньому будинку на себе, каже про “випадковість”

Захист ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари, підозрюваного у вбивстві підприємця Сергія Старицького, каже, що його дружина зізналась у злочині, який стався випадково.

Лідери фракцій і члени Кабміну проводять стратегічну зустріч

Голови фракцій зібралися з членами Кабінету міністрів у Верховній Раді й обговорюють позачергове засідання парламенту. Про це розповідають співрозмовники “Української правди”, а також повідомлення “Європейської солідарності” у Facebook.