Honda CR-V нового покоління з'явиться через два роки
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Honda CR-V нового покоління з'явиться через два роки

23.06.2009

Honda CR-V Компанія Honda приступила до розробки дизайну кросовера CR-V нового покоління, яка завершиться до листопада нинішнього року. До вересня 2011 року японська марка планує офіційно анонсувати цю модель, а через ще місяць представити її на жовтневому моторшоу в Токіо. Про це повідомляє сайт Temple of VTEC з посиланням на друкований японський журнал Mag-X, який опублікував перші дані про новий CR-V.

За попередньою інформацією, з метою скорочення витрат кросовер Honda CR-V планується побудувати на платформі автомобіля нинішнього покоління, при цьому габаритні розміри двох машин трохи відрізнятимуться один від одного – новинка буде на п'ять міліметрів довшою і на десять міліметрів вищою від попередника. Бензинові двигуни об'ємом 2,0 і 2,4 літра, які встановлюються на нинішній автомобіль, будуть збережені. Проте для європейського ринку також будуть пропонуватися дизелі і один новий мотор, технічні характеристики якого наразі не відомі.

Крім цього, компанія Honda має намір за рахунок виведення нового покоління на японський ринок збільшити щомісячні продажі кросовера CR-V приблизно на 40 відсотків. У Європі автовиробник розраховує продавати на п'ять відсотків машин більше – близько 5350 CR-V на місяць.

return_links(); ?>