Brawn GP покинув заступник технічного директора
СВІТ АВТО: Автомобільні новини

Brawn GP покинув заступник технічного директора

25.06.2009

Рубенс Баррікелло (Brawn GP) під час Гран-прі Великобританії, 2009 Заступник технічного директора команди Brawn GP Йорг Цандер покинув свій пост. Як зазначається в офіційній заяві конюшні, "Йорг в значній мірі сприяв нашому успіху в нинішньому сезоні. Ми хотіли б подякувати йому за це і побажати успіхів в майбутньому".

Раніше Йорг Цандер працював в командах BAR, Williams і BMW Sauber. У липні 2007-го року він повернувся в команду Honda (конюшня отримала назву Honda в 2006-му році, після того, як японський автогігант викупив BAR). З того часу Цандер продовжував працювати з "Хондою" і залишився у складі конюшні після оголошення власників команди про її продаж. Рос Браун, що викупив на початку цього року "Хонду", ухвалив рішення залишити Цандера в команді.

Зараз Brawn GP лідирує в обох заліках "Формули-1". У Кубку конструкторів перевага Brawn GP становить 30 з половиною очок, а в особистому заліку на перших двох місцях розташувалися обидва пілоти Роса Брауна – Дженсон Баттон і Рубенс Баррікелло. Крім того, у нинішньому сезоні Дженсон Баттон виграв шість гонок з восьми.

return_links(); ?>